Archives for octubre2014

Per què tenir una assegurança de salut?

Tenim la sort de viure en un país amb seguretat social, però hi ha una realitat: no cobreix les nostres necessitats. Malauradament, el sector sanitari públic està patint retallades i els pacients són els principals afectats. Heu visitat últimament cap centre mèdic públic per una urgència? Hores d’espera, falta de personal i manca de llits. Esteu a una llista d’espera? Quan de temps has d’esperar per a fer-te unes probes? És hora de pensar en la teva salut.

Per què et compensa tenir una assegurança privada?

Es redueixen els tràmits administratius, pots demanar cita per telèfon, per la web o a la pròpia corredoria.

La varietat del quadre mèdic és molt amplia, visita a l’especialista que necessitis sense anar a veure al teu metge de capçalera.

Gaudeix d’unes llistes d’espera molt més reduïdes, solucionant els problemes més ràpidament, evitant que aquests empitjorin. Així mateix, obté els resultats de les proves abans.

A més d’altres comoditats com poder gaudir d’una habitació individual quan estem ingressats (amb acompanyant) o la visita a domicili del teu metge en cas d’urgència.

Què hi penseu? Quins avantatges heu aprofitat?

Benvinguts a La Baen!

Bon dia a tothom!

Som una corredoria situada a Sant Vicenç dels Horts, provincia de Barcelona, dedicada a aquest sector des de 1998. Sempre al servei del nostre client, actuant com a mediadors de diferents companyies per oferir el millor preu i servei. Iniciem l’aventura a l’àmbit interactiu per a poder ser més competents i més accessibles a vosaltres.

En aquesta web podreu trobar dades sobre nosaltres i promocions, aixi com informació del vostre interés. A més de ser un lloc on poder explicar la vostra experiència com a clients.

Haz una venta, no un cliente

Salutacions!