Archives for desembre2014

ASSEGURA AL TEU “PETIT TRESOR” / ASEGURA A TU “PEQUEÑO TESORO”

Aquest nadal, segur que més d’una família rebrà un nou membre: una mascota. Segons un estudi publicat al Journal of Social Psychology, el 80% de les persones que tenen mascotes, presenten un estat de ànim més positiu. Perquè el animals ens donen vida! Però també implica una responsabilitat, per això és bo contractar una assegurança per al teu gos o gat: protecció per l’amic més fidel i tranquil·litat per a tu.perros-cachorros

La responsabilitat civil

Tenir una mascota comporta una responsabilitat civil, sobretot si es tracta de races potencialment perilloses. Però, a part d’aquestes races, qualsevol gos pot provocar algun dany material o personal i aquest tipus d’assegurances s’encarreguen de cobrir qualsevol d’ells.

Cuidar la salut de les mascotes

Les mascotes, com la resta del integrants de la família, poden patir malalties o accidentes i l’assistència veterinària pot arribar a ser molt costosa, amb aquesta assegurança, quedarà coberta tant l’assistència, com a proves diagnòstiques, intervencions quirúrgiques, medicaments i hospitalització.

A més a més

Ofereixen ajuda en cas de desaparició o robatori, assessorament per a les vacances, residències per animals, assistència 24 hores,… I més cobertures al teu gust.


 

Esta Navidad, seguro que más de una familia recibirá a un nuevo miembro: una mascota. Según un estudio publicado en el Journal of Social Psychology, el 80% de las persones que tienen mascotas, presentan un estado anímico más positivo. ¡Porque los animales nos dan vida! Pero también implica una responsabilidad, por esto es bueno contratar un seguro para tu perro o gato: protección para el amigo más fiel y tranquilidad para ti.perros-cachorros

La responsabilidad civil

Tener una mascota comporta una responsabilidad civil, sobre todo si se trata de razas potencialmente peligrosas. Pero, a parte de estas razas, cualquier perro puede provocar algún daño material o personal y este tipo de seguros se encargan de cubrir cualquiera de ellos.

Cuidar la salud de las mascotas

Las mascotas, como el resto de los integrantes de la familia, pueden sufrir enfermedades o accidentes y la asistencia veterinaria puede llegar a ser muy costosa, con este seguro, quedarán cubiertas tanto la asistencia, como pruebas diagnósticas, intervenciones quirúrgicas,  medicamentos y hospitalización.

Además

Ofrecen ayuda en caso de desaparición o robo, asesoramiento para las vacaciones, residencias para animales, asistencia 24 horas,… Y más coberturas a tu gusto.

PER NADAL, REGALA SALUT / PARA NAVIDAD, REGALA SALUD

No saps què regalar a les persones que més estimes? Estàs cansat/da de regals materials que acaben sense utilitzar-se? Et donem una idea: REGALA SALUT!

Perquè té mil avantatges i segur que t’ho agrairan: no haver de suportar interminables llistes d’espera, més oferta d’especialistes, rapidesa en els resultats de les probes, privacitat, comoditats pels acompanyants, imoltes més! Si ja en tens, saps del que parlem.1247344606468_f

I per això, t’oferim uns quants consells a l’hora de pensar en una pòlissa de salut:

  1. Compara diferents companyies. A La Baen t’assessorem sobre l’assegurança que més s’adapti a tu i a la teva família, segons l’edat, els membres, els tipus de cobertures i les teves necessitats.
  2. Pensa en grup. És més rentable contractar una pòlissa per a tota la família que per separat. A més, si ets autònom o tens una empresa, podreu aprofitar més descomptes.
  3. Cada quan pagar. Tu decideixes si fer-ho cada mes, trimestral, semestral o anualment.
  4. Mens sana in corpore sano. Quan un és jove i té bon estat de salut és el moment de fer-se-la, no esperis a tenir cap malaltia i comença a utilitzar la mútua per a prevenir-les.
  5. Si esteu pensant en augmentar la família, gaudeix de les facilitats que t’ofereix una clínica privada, tan al seguiment del embaràs, al part i post-part.

Encara no ho tens clar? Pregunta’ns i t’ajudarem a escollir la millor opció.


 

¿No sabes qué regalar a las personas que más quieres? ¿Estás cansado/a de regalos materiales que acaban sin utilizarse? Te damos una idea: ¡REGALA SALUD!

Porque tiene mil ventajas y seguro que te lo agradecerán: no soportar interminables listas de espera, más oferta de especialistas, rapidez en los resultados de las pruebas, privacidad, comodidades para los acompañantes, i muchas más! Si ya tienes, sabes de lo que hablamos.1247344606468_f

Y por eso, te ofrecemos unos cuantos consejos a la hora de pensar en una póliza de salud:

  1. Compara distintas compañías. En La Baen te asesoramos del seguro que más se adapte a ti y a tu familia, según la edad, los miembros, el tipo de coberturas y tus necesidades.
  2. Piensa en grupo. Es más rentable contratar una póliza para toda la familia que por separado. Además, si eres autónomo o tienes una empresa, podréis aprovechar más descuentos.
  3. Cada cuanto pagar. Tú decides si hacerlo cada mes, trimestral, semestral o anualmente.
  4. Mens sana in corpore sano. Cuando uno es joven y goza de buena salud es el momento de hacérsela, no esperes a tener cualquier patología y comienza a utilizar la mutua para prevenirlas.
  5. Si estáis pensando en aumentar la familia, disfruta de las facilidades que te ofrece una clínica privada, tanto en el seguimiento del embarazo, el parto y el post-parto.

¿Todavía no lo tienes claro? Pregúntanos y te ayudaremos a escoger la mejor opción.

Els companys de La Baen et desitgem BONES FESTES!

Bones festes

ES LLOGA / SE ALQUILA

Et preocupa que el teu inquilí no pagui el lloguer? S’ha espatllat la caldera i no saps qui ha de pagar la reparació? Saps com afrontar un cas de desnonament?

Coneixes l’assegurança pel lloguer? Si tens un habitatge o local per llogar, oblidat de mals de cap, estarem al teu costat per reclamar i defendre els teus drets.entrega-llaves2big

Què t’oferim?

Assistència Jurídica Telefònica

Defensa i reclamació a contractes d’arrendament

Impagament de lloguers

Actes vandàlics

A més de defensa i reclamació dels teus drets extracontractuals i altres assegurances

Si ets propietari, tens el risc de trobar-te en una situació de conflicte amb l’inquilí, busca una solució beneficiosa pels dos: la teva assegurança de lloguer!

Encara no ens segueixes? Et convidem a visitar el nostre perfil a Facebook. 

¿Te preocupa que tu inquilino no pague el alquilar? ¿Se ha estropeado la caldera y no sabes quién debe pagar la reparación? ¿Sabes cómo afrontar un caso de desahucio?

¿Conoces el seguro para el alquilar? Si tienes una vivienda o local para alquilar, olvídate de dolores de cabeza, estentrega-llaves2bigaremos a tu lado para reclamar y defender tus derechos.

¿Qué ofrecemos?

Asistencia jurídica telefónica

Defensa y reclamación en contratos de arrendamiento

Impago de alquilares

Actos vandálicos

Además, la defensa y reclamación de tus derechos extracontractuales y de otros seguros

Si eres propietario, tienes el riesgo de encontrarte en una situación de conflicto con el inquilino, busca una solución beneficiosa para ambos: ¡Tu seguro de alquiler!

¿Todavía no nos sigues? Te invitamos a visitar nuestro perfil en Facebook.

Calendari Festes de Nadal

S’apropen les festes nadalenques, nosaltres ja estem preparant dinars i regals, i tu?

Us informen dels nostres horaris durant aquests dies.

Sin título

Tot l’equip de La Baen Assegurances us desitja bones festes!