PER NADAL, REGALA SALUT / PARA NAVIDAD, REGALA SALUD

No saps què regalar a les persones que més estimes? Estàs cansat/da de regals materials que acaben sense utilitzar-se? Et donem una idea: REGALA SALUT!

Perquè té mil avantatges i segur que t’ho agrairan: no haver de suportar interminables llistes d’espera, més oferta d’especialistes, rapidesa en els resultats de les probes, privacitat, comoditats pels acompanyants, imoltes més! Si ja en tens, saps del que parlem.1247344606468_f

I per això, t’oferim uns quants consells a l’hora de pensar en una pòlissa de salut:

  1. Compara diferents companyies. A La Baen t’assessorem sobre l’assegurança que més s’adapti a tu i a la teva família, segons l’edat, els membres, els tipus de cobertures i les teves necessitats.
  2. Pensa en grup. És més rentable contractar una pòlissa per a tota la família que per separat. A més, si ets autònom o tens una empresa, podreu aprofitar més descomptes.
  3. Cada quan pagar. Tu decideixes si fer-ho cada mes, trimestral, semestral o anualment.
  4. Mens sana in corpore sano. Quan un és jove i té bon estat de salut és el moment de fer-se-la, no esperis a tenir cap malaltia i comença a utilitzar la mútua per a prevenir-les.
  5. Si esteu pensant en augmentar la família, gaudeix de les facilitats que t’ofereix una clínica privada, tan al seguiment del embaràs, al part i post-part.

Encara no ho tens clar? Pregunta’ns i t’ajudarem a escollir la millor opció.


 

¿No sabes qué regalar a las personas que más quieres? ¿Estás cansado/a de regalos materiales que acaban sin utilizarse? Te damos una idea: ¡REGALA SALUD!

Porque tiene mil ventajas y seguro que te lo agradecerán: no soportar interminables listas de espera, más oferta de especialistas, rapidez en los resultados de las pruebas, privacidad, comodidades para los acompañantes, i muchas más! Si ya tienes, sabes de lo que hablamos.1247344606468_f

Y por eso, te ofrecemos unos cuantos consejos a la hora de pensar en una póliza de salud:

  1. Compara distintas compañías. En La Baen te asesoramos del seguro que más se adapte a ti y a tu familia, según la edad, los miembros, el tipo de coberturas y tus necesidades.
  2. Piensa en grupo. Es más rentable contratar una póliza para toda la familia que por separado. Además, si eres autónomo o tienes una empresa, podréis aprovechar más descuentos.
  3. Cada cuanto pagar. Tú decides si hacerlo cada mes, trimestral, semestral o anualmente.
  4. Mens sana in corpore sano. Cuando uno es joven y goza de buena salud es el momento de hacérsela, no esperes a tener cualquier patología y comienza a utilizar la mutua para prevenirlas.
  5. Si estáis pensando en aumentar la familia, disfruta de las facilidades que te ofrece una clínica privada, tanto en el seguimiento del embarazo, el parto y el post-parto.

¿Todavía no lo tienes claro? Pregúntanos y te ayudaremos a escoger la mejor opción.

Els companys de La Baen et desitgem BONES FESTES!

Bones festes

Social tagging: > > > > > > > >

Comments are closed.