ASSEGURA AL TEU “PETIT TRESOR” / ASEGURA A TU “PEQUEÑO TESORO”

Aquest nadal, segur que més d’una família rebrà un nou membre: una mascota. Segons un estudi publicat al Journal of Social Psychology, el 80% de les persones que tenen mascotes, presenten un estat de ànim més positiu. Perquè el animals ens donen vida! Però també implica una responsabilitat, per això és bo contractar una assegurança per al teu gos o gat: protecció per l’amic més fidel i tranquil·litat per a tu.perros-cachorros

La responsabilitat civil

Tenir una mascota comporta una responsabilitat civil, sobretot si es tracta de races potencialment perilloses. Però, a part d’aquestes races, qualsevol gos pot provocar algun dany material o personal i aquest tipus d’assegurances s’encarreguen de cobrir qualsevol d’ells.

Cuidar la salut de les mascotes

Les mascotes, com la resta del integrants de la família, poden patir malalties o accidentes i l’assistència veterinària pot arribar a ser molt costosa, amb aquesta assegurança, quedarà coberta tant l’assistència, com a proves diagnòstiques, intervencions quirúrgiques, medicaments i hospitalització.

A més a més

Ofereixen ajuda en cas de desaparició o robatori, assessorament per a les vacances, residències per animals, assistència 24 hores,… I més cobertures al teu gust.


 

Esta Navidad, seguro que más de una familia recibirá a un nuevo miembro: una mascota. Según un estudio publicado en el Journal of Social Psychology, el 80% de las persones que tienen mascotas, presentan un estado anímico más positivo. ¡Porque los animales nos dan vida! Pero también implica una responsabilidad, por esto es bueno contratar un seguro para tu perro o gato: protección para el amigo más fiel y tranquilidad para ti.perros-cachorros

La responsabilidad civil

Tener una mascota comporta una responsabilidad civil, sobre todo si se trata de razas potencialmente peligrosas. Pero, a parte de estas razas, cualquier perro puede provocar algún daño material o personal y este tipo de seguros se encargan de cubrir cualquiera de ellos.

Cuidar la salud de las mascotas

Las mascotas, como el resto de los integrantes de la familia, pueden sufrir enfermedades o accidentes y la asistencia veterinaria puede llegar a ser muy costosa, con este seguro, quedarán cubiertas tanto la asistencia, como pruebas diagnósticas, intervenciones quirúrgicas,  medicamentos y hospitalización.

Además

Ofrecen ayuda en caso de desaparición o robo, asesoramiento para las vacaciones, residencias para animales, asistencia 24 horas,… Y más coberturas a tu gusto.

Social tagging: > > > > > > >

Comments are closed.